La Diputació de Barcelona ens ha atorgat una subvenció de cinc mil euros per a la realització d’activitats que promoguin l’esport, la cultura i els bons hàbits alimentaris entre les persones que acompanyem. L’objectiu és potenciar-los través de l’oci inclusiu a l’abast de persones amb pocs recursos i en situació de vulnerabilitat.

Des de la Fundació Tutelar Santa Maria de Comabella hem detectat la necessitat de promoure hàbits saludables que ajudin a la socialització i la plena inclusió social de les persones que acompanyem. A més, considerem que promoure l’oci saludable i cultural entre les persones amb pocs recursos té un impacte social molt alt i contribueix a reduir ingresos hospitalaris i visites a centres d’atenció primària i alhora incentiva la seva autonomia.

Per aconseguir aquests objectius s’han programat una sèrie d’activitats experiencials de caràcter cultural. I és que habitualment moltes de les persones que acompanyem des de la Fundació no poden gaudir d’activitats d’aquest tipus per falta de recursos econòmics o de mobilitat. És per això que considerem que aquestes sortides vetllen pels drets i el benestar físic, emocional i material d’aquestes persones.

logo-comabella-transparent
logo-comabella-transparent
Fundació Santa Maria de Comabella
Carrer Bernat Cabrera 10-14, Entresòl
08242 Manresa

Copyright © Fundació Santa María de COMABELLA 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *