La crisi sanitària del Covid19 ens està posant a prova com a societat, però una vegada més els serveis essencials de suport a les persones estem demostrant que juntes podrem fer-hi front. La Fundació Tutelar Santa Maria Comabella està portant a terme un pla de prevenció i protecció per preservar la salut de les persones usuàries i també del seu equip humà.

L’entitat està seguint les recomanacions del departament de Salut i com a servei essencial segueix acompanyant les persones amb les mesures de protecció i adaptacions pertinents. Seguim fent acompanyament presencial a totes aquelles persones de la fundació que viuen soles al domicili, se’ls hi porta la compra i medicació. A nivell telefònic hi ha contacte setmanal amb totes les persones usuàries de l’entitat i se’ls acompanya psicològicament en aquests moments difícils.

En el cas de les persones tutelades que estan a serveis residencials, les persones de l’entitat fan seguiment de les mesures de protecció que s’estan prenent i es coordinen amb els equipaments públics del territori per continuar garantint una atenció integral i de qualitat.

El personal de la fundació està demostrant un compromís i professionalitat impecable en aquests moments tan delicats, posant per davant les persones vulnerables que acompanyem. L’equip humà és clau per tirar endavant en aquests moments difícils, que procuren des del a distància que les persones tutelades se sentin acompanyades i rebin l’escalf i suport que necessitin per alleugerir el confinament.

La fundació posa a disposició el seu mail de contacte per a qualsevol dubte o necessitat que pugui sorgir: fundacio@comabella.cat

logo-comabella-transparent
logo-comabella-transparent
Fundació Santa Maria de Comabella
Carrer Bernat Cabrera 10-14, Entresòl
08242 Manresa

Copyright © Fundació Santa María de COMABELLA 2024

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *